Kamera sigurie për të gjitha llojet e motit

Kamera sigurie për të gjitha llojet e motit

Logitech Circle 2 kamera mund të përdoret brenda dhe jashtë, me bateri ose kordonin e rrymës. Logitech ka lëshuar një version të ri të kamerës . Circle 2 është në dispozicion me kabllo ose me bateri. Versioni i kabllit kushton

Lexo tërë artikullin
Një dron për selfie, teknologjia e re e fotografive dhe videove

Një dron për selfie, teknologjia e re e fotografive dhe videove

Arkeolog, meteorolog, postier dhe tani edhe fotograf; i pajisur me 13 kamera që shkëpusin imazhe nga të gjitha drejtimet, mbërrin R1, ‘selfie drone’ i aftë të bëjë foto dhe video në lëvizje nga perspektiva e protagonistit në çfarëdo ambienti, por

Lexo tërë artikullin
Samsung prezanton llaptopët e rinj

Samsung prezanton llaptopët e rinj

Samsung ka shpalosur tre llaptopë të rinj. Samsung Notebook 5 vjen me ekran 15.6 inç dhe trup të metaltë. Dy modelet tjera janë Notebook 3 – njëri me ekran 14-inç dhe tjetri me ekran 15.6-inç. Laptopët vijnë me opsionin e

Lexo tërë artikullin
Era e superkompjuterit, Microsoft transformon kompjuterët?

Era e superkompjuterit, Microsoft transformon kompjuterët?

Në laboratorin në Kopenhagë shkencëtarët besojnë se janë në prag të një zbulimi të madh që mund të transformojë kompjuterët. Ekipi i studiuesve nga Microsoft dhe Institutit Niels Bohr janë të bindur se kanë gjetur çelësin për krijimin e kompjuterit kuantik.

Lexo tërë artikullin
Facebook-u dhe të drejtat e privatësisë

Facebook-u dhe të drejtat e privatësisë

Facebook-u vazhdon të ndjejë pasojat negative të skandalit lidhur me trajtimin e të dhënave të përdoruesve dhe privatësisë. Ligjvënësit amerikanë dhe evropianë po i bëjnë thirrje shefit të Facebook-ut, Mark Zuckerberg për të dhënë dëshmi, ndërkohë që entet rregullatore kanë

Lexo tërë artikullin
Google shuan shërbimin e shkurtimit të linkave, Goo.gl

Google shuan shërbimin e shkurtimit të linkave, Goo.gl

Google ka njoftuar se është duke mbyllur shërbimin e shkurtimit të URL linkave, goo.gl, duke ndaluar parashtresat nga llogaritë e krijuara nga data 1 prill më 13 prill. Por, mos u frikësoni, megjithatë: lidhjet e shkurtuara do të vazhdojnë për

Lexo tërë artikullin
IPHONE I ARDHSHËM ME BATERI FLEKSIBILE

IPHONE I ARDHSHËM ME BATERI FLEKSIBILE

Kohët e fundit është zbuluar një patentë me titull “Struktura fleksibile e baterisë”, duke treguar idenë që Apple po shqyrton vendosjen e pajisjes me një lloj të ri të baterisë, e cila siguron një listë të gjatë përmirësimesh. Pa dyshim,

Lexo tërë artikullin
Zbuloni se cilat aplikacione kanë marrë të dhënat tona në Facebook

Zbuloni se cilat aplikacione kanë marrë të dhënat tona në Facebook

Sigurisht që shumica zgjedh të logohet nga Facebook duke mos humbur kohë për regjistrim dhe për të evituar harrimin e fjalëkalimit. Shumë përdorues të Facebook kur navigojnë në aplikacione ndodhen shpesh para alternativës për tu loguar nëpërmjet Facebook apo nëpërmjet

Lexo tërë artikullin
Të rinjtë po braktisin rrjetet sociale

Të rinjtë po braktisin rrjetet sociale

Të rinjtë po kalojnë më pak kohë nëpër rrjetet sociale. Sipas Origin, një kompani marketingu me bazë në Boston të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Facebook-u, Twitter-i dhe Instagram-i po shohin se si të lindurit pas vitit 1994 po çregjistrohen

Lexo tërë artikullin
Samsungu prezanton televizorin “Muri”

Samsungu prezanton televizorin “Muri”

Samsungu ka nisur “Consumer Electronics Show” me prezantimin e një televizori gjigant të quajtur “The Wall” (Muri). Ky televizor në të vërtetë është “Mur” sepse ka ekran gjigant 4K prej 146-inçësh. “Muri” është një nga shumë TV-të e Samsungut që

Lexo tërë artikullin

Publicitet

Moti sot
9°
18°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
20°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE