eBay tani mundëson kërkimin e produkteve edhe me fotografi

eBay tani mundëson kërkimin e produkteve edhe me fotografi

Kërkimi në eBay kërkon besimin se shitësi e ka renditur artikullin e tyre me fjalë kyçe të njëjta që do t’i përdorni për të përshkruar atë që dëshironi. Ndonjëherë keni ide të ndryshme se çfarë përbën “produktin” që ju e

Lexo tërë artikullin
Microsoft zhvillon tabletin e palosshëm me Windows 10

Microsoft zhvillon tabletin e palosshëm me Windows 10

Microsoft është duke zhvilluar tabletin, i cili sipas konceptit është i ngjashëm me modelin Courier, i cili është shtyrë qysh në vitin 2009/10. Emri kodues i tabletit është Andromeda dhe y do të jetë tablet i palosshëm, i cili do

Lexo tërë artikullin
Huawei AppStore arrin në Evropë

Huawei AppStore arrin në Evropë

Huawei ka bërë të ditur se AppStore e kësaj kompanie do të jetë e pranishme në Evropë që nga tremujori i parë i vitit të ardhshëm. Ky do të jetë tregu i parë jashtë Kinës, të cilin do ta ketë

Lexo tërë artikullin
Microsoft prezanton Classic Intellimouse

Microsoft prezanton Classic Intellimouse

Microsoft Intellimouse ishte simbol për inovacion që nga prezantimi i tij në vitin 1996, ndërsa përfundoi në vitin 2012. Por, Microsoft vendosi që serinë Intellimouse ta ringjallë në formën e modelit Microsoft Classic Intellimouse. “Microsoft Classic Intellimouse i ri, sjell

Lexo tërë artikullin
Bitcoin së shpejti më i vlefshëm se sa Apple?

Bitcoin së shpejti më i vlefshëm se sa Apple?

Çmimi i Bitcoin në dekadën e ardhshme do të ngritet në 50.000 dollarë, dhe pas pesë vjetësh vlera e tij në treg do të kalojë vlerën e kompanisë Apple, thonë analistët. “Bitcoin sot ka arritur Goldman Sachs dhe pas pesë

Lexo tërë artikullin
Xiaomi përgatit serinë e re të telefonave me mbushje të shpejtë

Xiaomi përgatit serinë e re të telefonave me mbushje të shpejtë

Telefonat premium nuk janë të lirë dhe blerësit gjithnjë e më pak dëshirojnë të paguajnë çmime të larta për pajisje të bazuara në brend. Përdoruesit presin edhe funksionin më të ri dhe teknologjia e mbushjes së shpejtë është njëra prej

Lexo tërë artikullin
Amazon, Google, Microsoft dhe Intel shënojnë miliard dollar të ardhura

Amazon, Google, Microsoft dhe Intel shënojnë miliard dollar të ardhura

Të ardhurat më të larta i kishte Amazon, me 43.7 miliard dollar, një rritje me 34% krahasuar me një vit më parë. Ditën e djeshme një numër i konsiderueshëm firma teknologjike të profilit të lartë publikuan raportet e tyre financiare

Lexo tërë artikullin
WhatsApp me funksion të ri

WhatsApp me funksion të ri

WhatsApp është bërë me funksion të ri, të cilin përdoruesit e kanë dëshiruar për një kohë të gjatë. Funksioni mundëson shlyerjen/shtyrjen e thirrjeve, pasi që ato të jenë bërë. Për t’u qasur në opsionin për shlyerje, nevojitet të shtypim mesazhin

Lexo tërë artikullin
Telefoni Porsche më i shtrenjtë se iPhonët

Telefoni Porsche më i shtrenjtë se iPhonët

Kompania gjermane më herët kishte nisur shitjen e telefonave të mençur të bazuar në Huawei Mate 9 për rreth 1.400 euro dhe tash vjen telefoni i ri i mençur Mate 10, pajisje e cila paraqet kombinimin e estetikës së sofistikuar

Lexo tërë artikullin
Roboti në madhësinë e insektit që mund të fluturojë nga ajri në ujë

Roboti në madhësinë e insektit që mund të fluturojë nga ajri në ujë

Ky dizajn u inspirua nga një studim i Kevin Chen, një i diplomuar në Harvard në Inxhinieri dhe Shkenca të Aplikuara, rreth organizmave me krahë. Inxhinierët pranë Universitetit të Harvardit kanë zhvilluar një robot të vogël në madhësinë e një

Lexo tërë artikullin