Pasqyrë si smartphone gjigant

Pasqyrë si smartphone gjigant

Një njeri person me aftësi inovative , e ka shndërruar pasqyrën e tij të tualetit në një iPohne gjigant. Përmes profilit të tij në YouTube i shpalosi rezultatet nga ky projekt interesant – Pasqyrë me ekran touch që funksionon në

Lexo tërë artikullin
“Pokemon Go” bie nga froni

“Pokemon Go” bie nga froni

Loja “Pokemon Go” nuk është më mbreti i aplikacioneve. “Sensor Tower”, e cila është platform kryesore e analizave mbi aplikacionet, raportoi në një postim se loja që qëndroi në vend të parë për 74 ditë si aplikacioni me përdorimin më

Lexo tërë artikullin
Makinat pa shofer me kuti të zeza

Makinat pa shofer me kuti të zeza

Puna për daljen masive të makinave që nuk kanë nevojë për shofer në Shtetet e Bashkuara vijon prej vitesh tashmë dhe thuajse në të njëjtën periudhë ka nisur edhe ajo e autoriteteve për të mos u gjendur të papërgatitura me

Lexo tërë artikullin
HP do blejë një nga bizneset e Samsung

HP do blejë një nga bizneset e Samsung

Gjiganti i kompjuterëve HP ka ranë dakord për të blerë biznesin e printimit të Samsung për shifrën totale 1.05 miliardë dollarë. Si pjesë e marrëveshjes, Samsung do të blejë asete nga 100-200 milionë dollarë pas arritjes së kontratës, kanë bërë

Lexo tërë artikullin
Irani ‘largohet’ nga interneti global

Irani ‘largohet’ nga interneti global

Irani planifikon që brenda vitit të ardhshëm të heqë dorë nga interneti ndërkombëtarë dhe të shfrytëzojë një rrjet të brendshëm dhe të shkëputur nga pjesa tjetër e botës. Ministria e Komunikacionit, Teknologjisë dhe Informacionit njoftoi se është në fazën e

Lexo tërë artikullin
Tableti që kopjon shkrimin e dorës

Tableti që kopjon shkrimin e dorës

Edhe tregu u tabletëve është bërë i ashpër për kompanitë, të cilat punojnë gjithnjë e më shumë për të nxjerrë produkte se më inovative, të thjeshta dhe tërheqëse për klientët potencialë. E mes kompanive që kërkon të zërë vendin e

Lexo tërë artikullin
Shpejtësi rekord 4G

Shpejtësi rekord 4G

Shumë kompani kanë përveshur mëngët për ngritjen e teknologjisë së re të internetit, atë 5G, megjithëse ajo 4G ende mbulon vetëm një pjesë të vogël të globit. 5G premton shumë dhe për ta kuptuar këtë mjafton të shihet se çfarë

Lexo tërë artikullin
Roboti kundër ISIS

Roboti kundër ISIS

Luftëtarët e ISIS do të përballen edhe me një robot të armatosur. “Baghdad Post” thotë se dy vëllezër anonimë nga Iraku kanë realizuar një robot të madh sa një makinë, të telekomandueshëm nga rreth 1 km larg, dhe të armatosur

Lexo tërë artikullin
Aplikacion për të mos shpërdoruar ushqimin

Aplikacion për të mos shpërdoruar ushqimin

Në vendet e zhvilluara të Bashkimit Europian dhe në Shtetet e Bashkuara, thuajse gjysma e asaj që përgatitet për t’u konsumuar nga njerëzit nëpër tavolina, përfundon në koshat e plehrave. Për të eleminuar sadopak këtë problematikë të shpërdorimit të ushqimeve,

Lexo tërë artikullin
Në ‘fabrikën’ e videove

Në ‘fabrikën’ e videove

Në 10 vjet Youtube ka revolucionarizuar botën e internetit duke u shndërruar me shpejtësi një ndër rrjetet më të përdorur dhe kryesori në fushën e ruajtjes dhe shpërndarjes së videove. Dhe pas këtij suksesi qëndrojnë me mijëra vetë të përkushtuar

Lexo tërë artikullin

REKLAMA