Musa: Politika të heq dorë nga përzgjedhja e anti-korrupsionerëve të rinj

Musa: Politika të heq dorë nga përzgjedhja e anti-korrupsionerëve të rinj

Ish antikorrupsioneri Arif Musa në një deklaratë për www.alsat-m.tv vlerëson se radhitja e Maqedonisë nga Transparency International paraqet vlerësim real të gjendjes në të cilën ndodhet Maqedonia sa i përket luftës kundër korrupsionit. Sipas Musës derisa në përzgjedhjen e anëtarëve

Lexo tërë artikullin
Pollog, janë zbuluar 121 vozitës pa patent shoferi

Pollog, janë zbuluar 121 vozitës pa patent shoferi

Gjatë këtij muaji (janar), në rajonin e Tetovës dhe të Gostivarit, gjithsej janë zbuluar 121 vozitës, të cilët kanë drejtuar automjetin pa patent shoferi edhe atë 81 në Tetovë dhe 40 në Gostivar, transmeton Flaka Numri më i madh prej

Lexo tërë artikullin
Të dhëna shqetësuese për ndotjen e ajrit në Gostivar. 400 persona nga fillimi i janarit janë ankuar për probleme me frymëmarrjen

Të dhëna shqetësuese për ndotjen e ajrit në Gostivar. 400 persona nga fillimi i janarit janë ankuar për probleme me frymëmarrjen

Nga 15 qytetarë në ditë, ose 400 persona nga fillimi i janarit, kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Gostivar për shkak të problemeve me frymëmarrjen. Mjekët ndezin alarmin se bëhet fjalë për numër të lartë dhe se e gjithë kjo vjenë

Lexo tërë artikullin
Në  Tetovë dhe Gostivar ka edhe shoferë  që drejtojnë makinat të dehur

Në Tetovë dhe Gostivar ka edhe shoferë që drejtojnë makinat të dehur

Gjatë vikendit që kaloi (26/27 janar) në rajonin më të gjërë të Pollogut, është ralizuar kontroll aksion trafiku për alkool, me të cilin gjithësej janë përfshirë 104 vozitës edhe atë 70 në Tetovë dhe 34 në Gostivar, transmeton FLAKA Nëntë prej

Lexo tërë artikullin
Maqedoni, shifra marramendëse shpenzohen nëpër bastore, ku mbeti ligji i ri?

Maqedoni, shifra marramendëse shpenzohen nëpër bastore, ku mbeti ligji i ri?

Shifra marramendëse janë zbuluar nga Drejtoria e të Ardhurave Publike për shpenzimin e qytetarëve të Maqedonisë në bastore. Ata kanë lënë 11 miliardë e 537 milionë e 311 mijë denarë, ndërsa kanë fituar vetëm 8 miliardë e 714 milionë e

Lexo tërë artikullin
Maqedoni, shifra marramendëse shpenzohen nëpër bastore, ku mbeti ligji i ri?

Maqedoni, shifra marramendëse shpenzohen nëpër bastore, ku mbeti ligji i ri?

Shifra marramendëse janë zbuluar nga Drejtoria e të Ardhurave Publike për shpenzimin e qytetarëve të Maqedonisë në bastore. Ata kanë lënë 11 miliardë e 537 milionë e 311 mijë denarë, ndërsa kanë fituar vetëm 8 miliardë e 714 milionë e

Lexo tërë artikullin
Shtohet lista e kandidatëve për President të RMV-së

Shtohet lista e kandidatëve për President të RMV-së

Pesëmbëdhjetë emra të politikanëve dhe profesorëve përmenden në publik si kandidatë të mundshëm për president të shtetit. Si qeveria ashtu edhe opozita njoftuan se kandidatët do të bëhen të ditur deri në mes të muajit të ardhshëm, përcjell FLAKA. Burimet

Lexo tërë artikullin
BE heq nga agjenda Ballkanin, Presidenca Rumune nuk e ka prioritet

BE heq nga agjenda Ballkanin, Presidenca Rumune nuk e ka prioritet

Ministri i Jashtëm i Rumanisë, Teodor Melescanu, është shprehur në Komitetin me Jashtë PE-së, se çështja e zgjerimit të BE-së, nuk përkon me prioritetet kyçe të presidencës Rumune. Kritika e Eduard Kukan: Zgjerimi i Ballkanit është thelbësor Erjon Dervishi Një

Lexo tërë artikullin
Të gjitha qytetet e Maqedonisë kanë ajër të ndotur

Të gjitha qytetet e Maqedonisë kanë ajër të ndotur

Maqedonia gjatë këtyre 6-7 ditëve të fundit po përballet me ndotje enorme të ajrit. Ndonëse prej mbrëmë ka filluar që të ulet ndotja, por megjithatë ende ajrin që e thithin qytetarët thuajse në të gjitha qytetet është dyfish më i

Lexo tërë artikullin
Përgjigje profesionale për Karakamishevën dhe Najçevskën

Përgjigje profesionale për Karakamishevën dhe Najçevskën

Nuk rreshtin reagimet e shqiptarëve ndaj dy “intelektualeve” maqedonase, Tanja Karakamisheva dhe Mirjana Najçevska për numrin e shqiptarëve në Maqedoni. E para ditë më parë shkroi se shqiptarë në Maqedoni nuk ka më shumë se 16 për qind, ndërsa e

Lexo tërë artikullin