Natyra është e aftë për gjithçka

Natyra është e aftë për gjithçka

Natyra është një autor me një imagjinatë tepër të mirë. Përveç kafshëve dhe bimëve të mahnitshme, nuk ka harruar as njerëzit dhe u jep atyre veçori vërtet unike. Thjesht hidhni një sy flokëve, syve dhe këtyre shenjave të këtyre njerëzve.

Lexo tërë artikullin
Shkencëtarët zbulojnë se si të ngadalësojnë plakjen biologjike

Shkencëtarët zbulojnë se si të ngadalësojnë plakjen biologjike

Ndërsa u përpoqën të rigjeneronin gjëndrën timus, studiuesit e Universitetit të Kalifornisë Los Anxhelos mund të kenë gjetur një zgjidhje që mund të ngadalësojë procesin e plakjes dhe madje ta kthejë atë, konfirmon një studim i ri. Si pjesë e

Lexo tërë artikullin
Rritja e kuotave të specialistëve familjarë do të definohet në tetor

Rritja e kuotave të specialistëve familjarë do të definohet në tetor

Në fillim të tetorit do të definohet saktë çështja e rritjes së kuotave të specialistëve familjarë të cilët ordinancat do t’i transformojnë nga të përgjithshme në specialistike familjare. Për momentin nuk dihet se sa specialistë familjare deri më tash kanë

Lexo tërë artikullin
Carovska: Përmes përforcimit të dialogut ekonomik-social në nivel lokal deri në masa efikase për punësim

Carovska: Përmes përforcimit të dialogut ekonomik-social në nivel lokal deri në masa efikase për punësim

Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, kopjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Agjencia Informative Mediatike. Çdo ndërhyrje dhe keqpërdorim në faqen e interentit të MEDIAL-s është i dënueshëm sipas neneve 251

Lexo tërë artikullin
Zaev: Komisioni i Venedikut dhe Gjykata do të vendosin për Ligjin për përdorimin e gjuhëve

Zaev: Komisioni i Venedikut dhe Gjykata do të vendosin për Ligjin për përdorimin e gjuhëve

Zoran Zaev, kryeministri i Maqedonisë së Veriut së bashku me Ministren e drejtësisë, Renata Deskoska, u takuan me Komisionin e Venedikut të udhëhequr nga Tomas Markert, transmeton Portalb.mk. Qeveria e vendit informoi se temë e diskutimit është ndryshimi dhe plotësimi i Ligjit për

Lexo tërë artikullin
RAN viziton BFI në

RAN viziton BFI në

Përfaqsuesja e Radicalisation Awareness Network (RAN), përkatësisht i Rrjetit të Ndërgjegjësimit për Radikalizmin, i Komisionit Evropian, i udhëhequr nga zonja Daniela Pisoiu, ka vizituar më 5 shtator, 2019, Rijasetin e Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe

Lexo tërë artikullin
Maqedonia e Veriut dhe Kosova heqin taksat tregtare

Maqedonia e Veriut dhe Kosova heqin taksat tregtare

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës ka hequr taksën e vendosur për Maqedoninë e Veriut. Po ashtu, Republika e Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim për eliminimin e ndalesës së importit të peshkut nga Kosova. Ministri i Tregtisë dhe

Lexo tërë artikullin
Gazetari i La Verita-s: Nëse gjykata nuk e kryen punën, do ta kryej vetë

Gazetari i La Verita-s: Nëse gjykata nuk e kryen punën, do ta kryej vetë

Gazetari i gazetës italiane La Verita, Laris Gajser, i cili i publikoi pamjet e filmuara të rastit “Reket”, në një prononcim për agjencinë e lajmeve serbe “Tanjug” thotë se posedon ende materiale të papublikuara dhe detale të reja lidhur me

Lexo tërë artikullin
Rritet numri i pacientëve me sëmundje malinje hematologjike në Maqedoni

Rritet numri i pacientëve me sëmundje malinje hematologjike në Maqedoni

Rritet numri i pacientëve të rinj të diagnostifikuar me sëmundje malinje hematologjike në shtet. Vitin e kaluar numri i këtyre pacientëve ka qenë 495, ndërsa këtë vit pritet që ky numër të jetë më i madh për 10 deri 15

Lexo tërë artikullin
Stefanova: Nuk di asgjë për letrën e Janevës

Stefanova: Nuk di asgjë për letrën e Janevës

Prokurorët Lile Stefanova dhe Artan Ajro, pas seancës së sotme gjyqësore për rastin “Titanik”, nuk u përgjigjen në pyetjen se çfarë është biseduar në kolegjium në PSP për letrën e Janevës, e cila përmes gjykatës deri tek ta ka nisur

Lexo tërë artikullin