Jusuf Buxhovi, shkrimtar dhe historian i njohur nga Republika e Kosovës vizitoi Universitetin e Tetovës

Jusuf Buxhovi, shkrimtar dhe historian i njohur nga Republika e Kosovës vizitoi Universitetin e Tetovës

Jusuf Buxhovi, shkrimtar dhe historian i njohur nga Republika e Kosovës, sot e vizitoi Universitetin e Tetovës. Ai, fillimisht u prit nga Rektori, Prof. Dr. Vullnet Ameti, i shoqëruar nga dekani i Fakultetit Filologjik, Prof. Dr. Fatmir Sulejmani, dekani i

Lexo tërë artikullin
Studiuesit e shkencave të mjekësisë diskutuan rreth traumës dhe kirurgjisë emergjente

Studiuesit e shkencave të mjekësisë diskutuan rreth traumës dhe kirurgjisë emergjente

Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, bashkë me Shoqatën e Traumës dhe Kirurgjise Emergjente, organizuan Konferencën e Tretë Ndërkombëtare të Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë dhe Kongresin e Dytë të Traumës dhe Kirurgjisë Emergjente. Në këtë ngjarje

Lexo tërë artikullin
Studentët e programit studimor të Stomatologjisë, në kuadër të punimeve të Konferencës së tretë shkencore e realizuan me sukses operacionin për implantin e dhëmbit

Studentët e programit studimor të Stomatologjisë, në kuadër të punimeve të Konferencës së tretë shkencore e realizuan me sukses operacionin për implantin e dhëmbit

Në vazhdën e punimeve të Konferencës së tretë shkencore ndërkombëtare të Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë të Universitetit të Tetovës, u realizua punëtori (workshop) me studentët dhe profesorët e programit studimor të Stomatologjisë. Qëllimi i kësaj punëtorie ishte njoftimi i

Lexo tërë artikullin
Me iniciativë të Universitetit të Tetovës u themelua Shoqata Mbarëshqiptare e Morfologëve dhe Anatomëve

Me iniciativë të Universitetit të Tetovës u themelua Shoqata Mbarëshqiptare e Morfologëve dhe Anatomëve

Me mbështetje të Universitetit të Tetovës, respektivisht Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë, si dhe Universitetit të Mjekësisë në Tiranë dhe Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë në Prishtinë, u themelua Shoqata Mbarëshqiptare e Morfologëve dhe Anatomëve. Kjo Shoqatë u themelua pas

Lexo tërë artikullin
UT, nënshkruhet deklarata për themelimin e Asociacionit të Universiteteve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor

UT, nënshkruhet deklarata për themelimin e Asociacionit të Universiteteve të Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor

Në Forumin e Dytë të Rektorëve të Ballkanit Perëndimor, që u mbajt në Universitetin e Zagrebit, më 2 nëntor 2018, Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr Vullnet Ameti, bashkë me 22 rektorë të tjerë, e nënshkruan deklaratën për themelimin

Lexo tërë artikullin
Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i UT-së e thellon bashkëpunimin me kompanitë e njohura nga Kosova

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i UT-së e thellon bashkëpunimin me kompanitë e njohura nga Kosova

Studentët e vitit të parë dhe të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të Universitetit të Tetovës, bashkë me dekanin e këtij fakulteti, Prof. Dr. Xhezair Idrizi, si dhe profesorët e tyre realizuan një vizitë profesionale, në

Lexo tërë artikullin
UT ndau 90 bursa për studentët ekselentë të studimeve themelore

UT ndau 90 bursa për studentët ekselentë të studimeve themelore

Universiteti i Tetovës sot ndau 90 bursa për studentët ekselentë të studimeve themelore. Në prani të prindërve dhe familjarëve të tyre, studentët më të dalluar nga 13 njësitë akademike të Universitetit të Tetovës, në mënyrë solemne i pranuan vendimet për

Lexo tërë artikullin
Gjermania ofron bursa për studentët e UT-së

Gjermania ofron bursa për studentët e UT-së

Në Universitetin e Tetovës, më 30 tetor 2018, Qendra për Shërbime Studentore dhe Karrierë në bashkëpunim me Shërbimin për Shkëmbim Akademik Gjerman, DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst), realizuan prezantimin e bursave gjermane për vitin akademik 2018/2019. Përfaqësuesja e DAAD-it, Meike Graeser,

Lexo tërë artikullin
Në Universitetin e Tetovës u promovua libri “Fjalori politik i Berishës ‘90 – ‘92”

Në Universitetin e Tetovës u promovua libri “Fjalori politik i Berishës ‘90 – ‘92”

Në Universitetin e Tetovës, sot u bë promovimi i librit “Fjalori politik i Berishës ‘90 – ‘92” i autorit Alfred Lela. Libri në tërësi merret me komunikimin politik të Sali Berishës, i cili me vite e ka dominuar skenën politike

Lexo tërë artikullin
Studentët e Fakultetit Pedagogjik të UT-së filluan fazën e dytë të trajnimeve për avancimin e kohezionit social në Maqedoni

Studentët e Fakultetit Pedagogjik të UT-së filluan fazën e dytë të trajnimeve për avancimin e kohezionit social në Maqedoni

Në kuadër të projektit Avancimi i kohezionit social në Republikën e Maqedonisë, sot në Universitetin e Tetovës u mbajt trajnimi i radhës me studentët e Fakultetit Pedagogjik të Universitetit tonë dhe studentët e Fakultetit të Shkencave Arsimore nga Universiteti Goce

Lexo tërë artikullin

REKLAMA

Maqedoni
2°
1°
Sat
3°
Sun
-1°
Mon

ARKIVI I LAJMEVE