Universiteti i Tetovës në mbështetje të shqiptarëve të Malit të Zi

Universiteti i Tetovës në mbështetje të shqiptarëve të Malit të Zi

Një delegacion i Universitetit të Tetovës i kryesuar nga Rektori, Prof. Dr. Vullnet Ameti e vizitoi Komunën e Tuzit, ku u pritën në takim nga kryetari i sapozgjedhur i Tuzit, Nik Gjeloshaj. Takimi kishte karakter miqësor dhe u diskutuan shumë

Lexo tërë artikullin
Studenti i UT-së Lulzim Ismaili e nisi me fitore rrugëtimin e tij në boksin profesional

Studenti i UT-së Lulzim Ismaili e nisi me fitore rrugëtimin e tij në boksin profesional

Studenti i vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, Lulzim Ismaili, më 13 prill 2019, në Leverkusen të Gjermanisë e zhvilloi ndeshjen e parë në boksin profesional, në kuadër të ndeshjeve që i realizon Federata

Lexo tërë artikullin
Profesori i UT-së Doc. Dr. Faton Shabani ligjëroi në Universitetin “Aristoteli” të Selanikut

Profesori i UT-së Doc. Dr. Faton Shabani ligjëroi në Universitetin “Aristoteli” të Selanikut

Me ftesë të Fakultetit Juridik të Universitetit “Aristoteli” të Selanikut, ligjëruesi i Fakultetit Juridik i Universitetit të Tetovës, Doc. Dr. Faton Shabani, më 16 prill 2019, para studentëve të Universitetit “Aristoteli”, e mbajti ligjëratën me temë: “Investimet e huaja direkte

Lexo tërë artikullin
Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në takimin e pestë të Rektorëve të Asociacionit të Universiteteve Ballkanike

Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në takimin e pestë të Rektorëve të Asociacionit të Universiteteve Ballkanike

Në Universitetin “Aristoteli” të Selanikut u mbajt takimi V i Asociacionit të Universiteteve Ballkanike anëtar i të cilit është edhe Universiteti i Tetovës. Në kuadër të këtij takimi, presidenca e Asociacionit më 16 prill realizoi një punëtori të përbashkët kushtuar

Lexo tërë artikullin
Studentët e UT-së mirëpriten nga institucionet arsimore – kulturore të Shqipërisë dhe Kosovës

Studentët e UT-së mirëpriten nga institucionet arsimore – kulturore të Shqipërisë dhe Kosovës

Studentët e Fakultetit Pedagogjik të Universitetit të Tetovës, ditë më parë realizuan vizita studimore në disa institucione kulturore dhe arsimore në Republikën e Shqipërisë dhe në Republikën e Kosovës. Shkëmbimi i përvojave midis studentëve dhe profesorëve në lidhje me institucionet

Lexo tërë artikullin
Në UT u debatua për sfidat e zhvillimit ekonomik të Kodrës së Diellit

Në UT u debatua për sfidat e zhvillimit ekonomik të Kodrës së Diellit

“Sfidat e zhvillimit ekonomik të destinacionit turistik të Kodrës së Diellit”, ishte tema e debatit të sotëm që u zhvillua në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tetovës. Debatin e shpalli të hapur prodekania për shkencë e Fakultetit Ekonomik, Doc. Dr.

Lexo tërë artikullin
Në UT u debatua për sfidat e zhvillimit ekonomik të Kodrës së Diellit

Në UT u debatua për sfidat e zhvillimit ekonomik të Kodrës së Diellit

“Sfidat e zhvillimit ekonomik të destinacionit turistik të Kodrës së Diellit”, ishte tema e debatit të sotëm që u zhvillua në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tetovës. Debatin e shpalli të hapur prodekania për shkencë e Fakultetit Ekonomik, Doc. Dr.

Lexo tërë artikullin
Studentët e mjekësisë të UT-së praktikën do ta realizojnë në “8 Shtatori”

Studentët e mjekësisë të UT-së praktikën do ta realizojnë në “8 Shtatori”

Me rastin e 7 Prillit Ditës botërore të shëndetësisë, fakulteti i shkencave të mjekësisë i Universitetit të Tetovës ka organizuar një manifestim për të shënuar këtë datë të rëndësishme të shëndetësisë, ku ka marrë pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë i

Lexo tërë artikullin
Doktorantët e UT-së realizuan puntori në lëndën Metodologjia e hulumtimit shkencor

Doktorantët e UT-së realizuan puntori në lëndën Metodologjia e hulumtimit shkencor

Studentët e ciklit të tretë në Universitetin e Tetovës, më 30 mars 2018, realizuan një punëtori në kuadër të lëndës Metodologjia e hulumtimit shkencor, të cilën e ligjëron Prof. Dr. Vullnet Ameti, Rektori i Universitetit të Tetovës. Gjatë mbajtjes së

Lexo tërë artikullin
Fakultetet e mjekësisë të universiteteve publike shqiptare e koordinojnë agjendën e tyre shkencore

Fakultetet e mjekësisë të universiteteve publike shqiptare e koordinojnë agjendën e tyre shkencore

Një delegacion i Universitetit të Tetovës, i kryesuar nga dekani i Fakultetit të Shkencave Mjekësore, Prof. Dr. Kastriot Haxhirexha, vizituan Universitetin e Mjekësisë në Tiranë. Gjatë qëndrimit të tyre në këtë universitet ata u pritën në takim nga Rektori i

Lexo tërë artikullin