Studentët e UT-së bëjnë thirrje për paqe kudo në botë

Studentët e UT-së bëjnë thirrje për paqe kudo në botë

Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës, së bashku me përfaqësues të Grupit Internacional të të rinjve për paqë (International Peace Youth Group) nga Koreja Jugore dhe studentët nga të gjitha njësitë akademike të Universitetit tonë organizuan një event paqeje, transmeton

Lexo tërë artikullin
Studentët e UT-së, praktikën profesionale e kryejnë në Republikën e Shqipërisë

Studentët e UT-së, praktikën profesionale e kryejnë në Republikën e Shqipërisë

Studentët e programit studimor të Psikologjisë të Fakultetit Filozofik të Universitetit të Tetovës, semestrin e kaluar në kuadër të lëndës Psikologjia e marketingut, praktikën profesionale e kanë realizuar në sektorin e marketingut të televizionit kombëtar “Top Channel’’ nëRepublikën e Shqipërisë.

Lexo tërë artikullin
Në UT u organizua punëtori kushtuar 22 Marsit – Ditës Botërore të Ujit

Në UT u organizua punëtori kushtuar 22 Marsit – Ditës Botërore të Ujit

Profesorët dhe studentët e Fakultetit të Shkencave Matematike –Natyrore të Universitetit të Tetovës sot organizuan punëtori për shënimin e Ditës Botërore të Ujit. Me moton “Ujë për të gjithë” atapërcollën mesazhe deri tek e gjithë popullata që t’i kushtojnë sa

Lexo tërë artikullin
Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti e priti në takim Rektorin e UP-së Prof. Dr. Marijan Dema

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti e priti në takim Rektorin e UP-së Prof. Dr. Marijan Dema

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Prof. Dr. Marijan Dema, dhe prorektori për mësim dhe çështje studentore, Prof. Dr. Hysen Bytyqi, e vizituan Universitetin e Tetovës. Me këtë rast, ata zhvilluan një takim të përbashkët miqësor me Rektorin e Universitetit të

Lexo tërë artikullin
Dekani i Fakultetit Filologjik i UT-së, Prof. Dr. Berton Sulejmani, mori pjesë në sesionin shkencor kushtuar Prof. Dr. Remzi Nesimit

Dekani i Fakultetit Filologjik i UT-së, Prof. Dr. Berton Sulejmani, mori pjesë në sesionin shkencor kushtuar Prof. Dr. Remzi Nesimit

Dekani i Fakultetit Filologjik i Universitetit të Tetovës, Doc. Dr. Berton Sulejmani, më 21 mars 2019, mori pjesë në sesionin shkencor: “Kontributi i prof. Remzi Nesimit për gjuhën shqipe dhe gjuhësinëshqiptare” të organizuar nga Instituti për Trashëgimi Shpirtërore e Kulturëtë

Lexo tërë artikullin
Studentët e Northern Illinois University e vizituan Universitetin e Tetovës

Studentët e Northern Illinois University e vizituan Universitetin e Tetovës

Një grup studentësh nga programi studimor Management Business Administration (MBA), i Northern Illinois University,  në kuadër të vizitave nëpër kompani të ndryshme të Maqedonisë, po ashtu e vizituan edhe Universitetin e Tetovës.   Në këtë vizitë ata ishin të udhëhequr

Lexo tërë artikullin
Në UT u promovua libri “Sociologjia e arsimit” i Prof. Dr Flora Sela Kastratit

Në UT u promovua libri “Sociologjia e arsimit” i Prof. Dr Flora Sela Kastratit

Në një-vjetorin e ndarjes nga jeta të profesoreshës Flora Sela Kastrati,  sot në hapësirat e Fakultetit Filozofik u promovua libri i saj: “Sociologjia e arsimit: Sfidat dhe problemet bashkëkohore”. Dekani i Fakultetit Filozofik, Prof. Dr. Ibish Kadriu, njëherit edhe mik

Lexo tërë artikullin
Në garat e shahut që u organizuan në UT morën pjesë 42 studentë garues

Në garat e shahut që u organizuan në UT morën pjesë 42 studentë garues

42 studentë nga të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Tetovës morën pjesë në garat e shahut që u organizuan nga Parlamenti Studentor. Ky është viti i dytë me radhë që Parlamenti Studentor organizon turneun në shah dhe synojmë që

Lexo tërë artikullin
Në UT u shënua 20 Marsi, Dita Botërore e Shëndetit Oral

Në UT u shënua 20 Marsi, Dita Botërore e Shëndetit Oral

Me moton “Vepro për shëndetin e gojës” në Universitetin e Tetovës u shënua 20 Marsi-Dita Botërore e Shëndetit Oral. Për nder të kësaj dite, Grupi Shkencor i Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë, i drejtuar nga Doc. Dr. Arbëresha Bexheti –

Lexo tërë artikullin
Universiteti i Tetovës dhe Universiteti “Kadri Zeka” vijojnë bashkëpunimin e shkëlqyer

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti “Kadri Zeka” vijojnë bashkëpunimin e shkëlqyer

Një delegacion i Universitetit “Kadri Zeka” nga Gjilani i Republikës së Kosovës, i kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Bajram Kosumi, më 19 mars 2019, e vizitoi Universitetin e Tetovës, me ç’rast u pritën në takim nga Rektori Prof. Dr. Vullnet

Lexo tërë artikullin