Zhidan: Maqedonia i takon familjes evropiane

Zhidan: Maqedonia i takon familjes evropiane

Maqedonia në çdo kuptim i takon familjes së popujve evropianë. Për këtë arsye shpresoj se qytetarët do ta shfrytëzojnë mundësinë historike dhe do të vendosin me pjekuri, me guxim dhe me përgjegjësi për ardhmërinë e tyre dhe të brezave të

Lexo tërë artikullin
Xhaferi u drejtohet Shqip mijëra maqedonasve | VIDEO

Xhaferi u drejtohet Shqip mijëra maqedonasve | VIDEO

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, u bëri thirrje të gjithëve më 30 shtator t’u dhurojmë gjeneratave pas nesh atdhe dinjitoz, atdhe i cili nuk ka problem as me historinë, as me gjeografinë, atdhe i cili është i përbashkët dhe i

Lexo tërë artikullin
ZAEV: Me ide të përbashkët për ardhmërinë e Maqedonisë në BE dhe NATO | VIDEO

ZAEV: Me ide të përbashkët për ardhmërinë e Maqedonisë në BE dhe NATO | VIDEO

Vendi i Maqedonisë është të integrohet në këshillin evropian. Të dielën më 30 shtator është ditë për votim, secila votë është e rëndësishme, secili të inkurajohet, sepse prej nesh varet. Vetëm me angazhim qytetar individual dhe me ide të përbashkët për

Lexo tërë artikullin
Zaev nga Gostivari: Referendumi çelës për inkuadrim në NATO dhe BE | VIDEO

Zaev nga Gostivari: Referendumi çelës për inkuadrim në NATO dhe BE | VIDEO

#REFERENDUMI2018LIVE: Tubimi: Dil #PËR Maqedoninë Evropiane në Gostivar.Flet: Zoran Zaev, Kryeminisër dhe lider i LSDM-së. Posted by FLAKA on Thursday, September 6, 2018

Lexo tërë artikullin
Musliu: Votë për Maqedoninë evropiane | VIDEO

Musliu: Votë për Maqedoninë evropiane | VIDEO

#REFERENDUMI2018LIVE: Tubimi: Dil #PËR Maqedoninë Evropiane në GostivarFlet: Albert Musliu, përfaqësues i ADI-it Posted by FLAKA on Thursday, September 6, 2018

Lexo tërë artikullin
Viti shkollor, 80 për qind e familjeve mezi përballojnë shpenzimet

Viti shkollor, 80 për qind e familjeve mezi përballojnë shpenzimet

Tetëdhjetë për qind e familjeve që kanë nxënës shpenzojnë nga 3,000 deri në 6,000 denarë për fillimin e vitit shkollor. Gjysma e familjeve këto shpenzime i mbulojnë me pagën e fundit ndërkaq 1/3 e familjeve shpenzimet i mbulojnë me ndihmën

Lexo tërë artikullin
Filloi takimi i kryeministrave, mungon Zaevi  | VIDEO

Filloi takimi i kryeministrave, mungon Zaevi | VIDEO

Në Durrës, ka nisur takimi joformal i kryeministrave të Ballkanit Perëndimor për integrimin rajonal ekonomik. Në takim po merr pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj i cili në Facebook ka postuar pamje nga ky takim. ” Angazhimi proaktiv për fuqizimin

Lexo tërë artikullin
Paralajmërohet ndërtimi i rrjetit të gazifikimit Shkup – Tetovë – Gostivar | VIDEO

Paralajmërohet ndërtimi i rrjetit të gazifikimit Shkup – Tetovë – Gostivar | VIDEO

Lexo tërë artikullin
Paqartësi rreth shpërndarjes së ngrohjes në Shkup | VIDEO LAJME

Paqartësi rreth shpërndarjes së ngrohjes në Shkup | VIDEO LAJME

Kompania e sapokrijuar e qytetit ende nuk ka aplikuar për licencë për shpërndarjen e energjisë termike. Këtë e u deklaroi kryetari i Komisionit Rregullator të Energjisë, Marko Bislimovski. Ai bën të ditur se për kompaninë Balkan Energy Group nuk përbën

Lexo tërë artikullin
Vonesa në kompensimin për autostradën Ohër-Kërçovë

Vonesa në kompensimin për autostradën Ohër-Kërçovë

Tashmë disa muaj është ngadalësuar procedura për pagesën e mjeteve për tokat që shteti përmes shpronësimit ua mori qytetarëve për ndërtimin e aksit Ohër- Kërçovë. Avokatët dhe një pjesë e pronarëve të përfshirë, dyshojnë se kjo ndodh për shkak të

Lexo tërë artikullin

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
2°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE