Nata e dytë e festivalit “Othello”, prezantohet shfaqja “Psikozë n’4: 48” | VIDEO

Nata e dytë e festivalit “Othello”, prezantohet shfaqja “Psikozë n’4: 48” | VIDEO

Sonte në Qendrën për Kulturë në Gostivar u shfaq drama “Psikozë n’4: 48” e autores Sarah Kane, me regji të Fatos Berishës dhe që në skenë e sollën aktorët e Teatrit “Adriana Abdullahu” nga Ferizaj, raporton Flaka.  Në shfaqjen “Psikozë n’4:48” luajnë aktorët Mevlan

Lexo tërë artikullin
VIDEO REPORTAZH | Salla Shabani, mjeshtër i instrumenteve muzikore

VIDEO REPORTAZH | Salla Shabani, mjeshtër i instrumenteve muzikore

Salla Shabani është një emër i njohur në Maqedoni dhe jo vetëm. Shabani pos që merret me prodhimin e instrumenteve frymore dhe me tela, njihet edhe si mjeshtër dhe zotërues i mrekullueshëm në interpretimin e këtyre instrumenteve.  “Deri në vitin 1968

Lexo tërë artikullin
Aqif Mehdiu, kryetar i ri i Këshillit të Komunës së Kërçovës | VIDEO

Aqif Mehdiu, kryetar i ri i Këshillit të Komunës së Kërçovës | VIDEO

Përbërja e re e Këshillit të Komunës së Kërçovës sot mbajti seancë konstituive në të cilën Aqif Mehdiu u zgjidh për kryesues së Këshillit. Pas seancës treorëshe për shkak të konsultimeve brendapartiake, për zgjedhjen e Mehdiut për kryetar të Këshillit

Lexo tërë artikullin
Gostivarit per here te pare do te jete nikoqir i festivalit te drames  “Othello”

Gostivarit per here te pare do te jete nikoqir i festivalit te drames  “Othello”

Qyteti i Gostivarit per here te pare do te jete nikoqir i festivalit te drames  “Othello” qe organizohet nga Shoqata Kultore Fishta dhe ne bashkepunim me Qendren per Kulture, Komunen e Gostivarit dhe Ministrine e Kultures, njofton Flaka. “Nё valёn e aktiviteteve politike, tё cilat me gjasё na kanё stёrlodhur, t’i kthehemi tё paktёn pёr disa ditё, ndodhiveartistike, me saktёsisht veprimtarisё skenike – teatrit.

Lexo tërë artikullin
Njerëz të spikatur të jetës shoqërore flasin për prof.dr. Visar Ganiu | VIDEO

Njerëz të spikatur të jetës shoqërore flasin për prof.dr. Visar Ganiu | VIDEO

Njerëz të spikatur të jetës shoqërore, të cilët e njohin mirë figurën e kandidatit për kryetar komune nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Dega Çairit,  prof.dr. Visar Ganiu, flasin për personalitetin e tij. Ata e njohin mirë Ganiun që

Lexo tërë artikullin
Këndi rekrativo sportiv po shfrytëzohet nga qytetarët e Gostivarit | VIDEO LAJM

Këndi rekrativo sportiv po shfrytëzohet nga qytetarët e Gostivarit | VIDEO LAJM

Në gusht të këtij viti në Gostivar u hap për publikun qendra sportive rekreative në parkun e qytetit, ku banorët do të kenë mundësi të përdorin pajisje profesionale për fitnes pa pasur nevojë të paguajnë. Agjencia e Lajmeve Flaka vizitoi

Lexo tërë artikullin
Lokalizohet zjarri në Fazaneri të Gostivarit, angazhohet Bejta | VIDEO

Lokalizohet zjarri në Fazaneri të Gostivarit, angazhohet Bejta | VIDEO

Kryetari i Gostivarit, Nevzat Bejta në bashkëveprim me zv.drejtorin e Drejtorisë për Menaxhim me Krizat, Ekrem Zendeli janë angazhuar për shuarjen e zjarrit në malin afër Lagjes Fazaneri të Gostivarit, raporton Flaka.  I kontaktuar nga redaksia, shefi i kabientit të

Lexo tërë artikullin
Video e rallë nga Shkupi, daton nga viti 1979

Video e rallë nga Shkupi, daton nga viti 1979

Lexo tërë artikullin
Edhe Vipat realizuan të drejtën votës | VIDEO LAJM

Edhe Vipat realizuan të drejtën votës | VIDEO LAJM

Lexo tërë artikullin
VIDEO LAJM: Fjolla Iseini soprano e parë e diplomuar nga qyteti i Gostivarit

VIDEO LAJM: Fjolla Iseini soprano e parë e diplomuar nga qyteti i Gostivarit

Lexo tërë artikullin