Çavkovi, Durlovski, Ilievski do të mbeten në paraburgim

Çavkovi, Durlovski, Ilievski do të mbeten në paraburgim

Gjykata e Apelit në Shkup sot pas seancave publike, solli vendim me të cilin i hodhi poshtë ankesat e të akuzuarve në lidhje me ngjarjet e Parlamentit më 27 Prill të vitit 2017, transmeton Zhurnal.

Gjykata e Apelit i vërtetoi vendimet  e Gjykatës Themelore në Shkup, në lidhje me lëndët për ngjarjet e Parlamentit të Republikës së Maqedonisë më 27 Prill të vitit 2017 edhe atë për, Oliver Popovskin, Goran Gjoshevskin, Vlado Jovanovski, Mitko Çavkov, Igor Durlovski, Munir Pepiq, Dushko Lazarov, Mitko Peshov, Oliver Raudlov, Bogdan Ilievski dhe Ilija Slavevski.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 12, 2018 15:35
Loading...

REKLAMA

PARTNER

Maqedoni
20°
14°
Sat
12°
Sun
7°
Mon

ARKIVI I LAJMEVE