Çfarë ndodh me një iPhone SE të ngrirë kur hidhet nga pallati?

Çfarë ndodh me një iPhone SE të ngrirë kur hidhet nga pallati?

Në momentin kur telefoni juaj iPhone bie në ujë, besojmë se reagimi i parë është disa të bërtitura, panikë dhe ndoshta disa fjalë të pista. Por, një përdorues i iPhone SE, tregon se nuk keni pse shqetësoheni në rast se ndodheni në një situatë të tillë.

Në videon e “GizmoSlip”, shihet një eksperiment shumë i çudtishëm, kur një person pasi ka ngrirë telefonin e tij iPhone, e hedh më pas nga pika më e lart e një pallati.

Fillimisht, ai e fik telefonin e tij dhe e fut në një enë me ujë. Enën pastaj e lë në temperaturë të ulët për ta ngrirë. Një ditë më pas gjithçka është gati, pasi ka një iPhone të ngrirë!.

Pasi e hedh nga pika më e lart e një pallati, ai provon nëse iPhone SE punon dhe telefoni vërtet ndizet. Të paktën në video duket se ekrani është ndezur, disa prej aplikacioneve punojnë si dhe ka shërbim interneti.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 14, 2016 07:44

REKLAMA