Çifti nga Korça përfundon në spital pas natës së parë të bashkëjetesës, arsyeja shtang mjekët

Çifti nga Korça përfundon në spital pas natës së parë të bashkëjetesës, arsyeja shtang mjekët

Një çift në Korçë, i cili së fundmi është stabilizuar dhe ka filluar të jetojnë në shtëpi më vete duket se nuk e kanë nisur aspak mbarë.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” ata kanë marrë një shtëpi me qira dhe kanë nisur të provojnë stimulantë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 7, 2018 22:33

ARKIVI I LAJMEVE