Çiklistëve nga Tetova nuk u jepen viza nga Arabia Saudite për të kryer haxhin

Çiklistëve nga Tetova nuk u jepen viza nga Arabia Saudite për të kryer haxhin

Çiklistët nga Tetova Amir Asllani dhe Senad Idrizi që u nisën për në Haxh me biçikleta nuk u jepen viza për në Arabinë Saudite.

Pas gjithë asaj sakrifice dhe udhëtimi të gjatë me biçikleta për në Mekka, për të kryer kushtin e pestë te islamit Haxhin, detyrohen të kthehen në Tetovë, për shkaqe objektive nga mos dhënia e vizave për në Arabinë Saudite.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 9, 2018 19:29

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
5°
2°
Sun
0°
Mon
-2°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE