Çka po ndodh me bisedimet për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë ?

Çka po ndodh me bisedimet për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë ?

Me dinamikë të ngadalësuar, pas fillimit shumë të shpejtë, rrjedhin bisedimet për zgjidhjen e emrit të Maqedonisë mes Athinës dhe Shkupit, shkruan gazeta greke “Katimerini”.

“Dinamika e ngadalësuar ndoshta e shpjegon zgjatjen e vazhdueshme të udhëtimit të ministrit të Punëve të Jashtme, Nikos Koxias në IJRM, me qëllim, mes tjerash, ta fillojë fluturimin e parë nga Athina në Shkup pas pothuajse 12-vitesh. Me faktin se të mërkurën, Koxias do të mbajë fjalim në Fakultetin e Fleterit, në Universitetin Tafts të Bortonit nuk parashikohet as këtë javë të realizohet vizita në Shkup. Më konkretisht, vizita në IPJRM me gjitha gjasa nuk do të mund të realizohet deri në fund të marsit, shkruan “Katimerini”.
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 13, 2018 11:01

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE