Dehari pret në takim Sugarevskin, bisedojnë për investime në të ardhmen | FOTO

Dehari pret në takim Sugarevskin, bisedojnë për investime në të ardhmen | FOTO

Kryetari i Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari ka pritur në takim një delegacion nga Ministria e Transportit dhe Lidhje, udhëhequr nga ministri Zoran Sugarevski, përcjell FLAKA.

Palët gjatë takimit, kanë biseduar për projektet e realizuara deri më tani në Komunën e Kërçovës dhe projektet e ardhshme të cilat mund të realizohen bashkërisht mes komunës dhe ministrisë në fjalë.

“Sot prita në takim pune Ministrin e Transportit dhe Lidhjeve z.Goran Sugareski, qëllimi i takimit ishte informimi për projektet e realizuara, projektet aktuale dhe mundësitë e bashkëpunimt në të ardhmen”, tha pas takimit me ministrin Sugarevski, kreu i Kërçovës, Fatmir Dehari. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 6, 2018 19:15
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.