Dehari: Të përkulem Flamur, të ngushlloj Shqipëri

Dehari: Të përkulem Flamur, të ngushlloj Shqipëri

28 Nëntori i tronditur e mbuluar me petkun e zisë.

Nën hijen e trimërisë dhe qëndresës, me përkushtim e Flamur në dorë, bekojmë e ngushllojmë.

Sot, krenaria për festën dhe dhembja për tragjedinë bashkohen në çdo shpirt shqiptari.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 28, 2019 16:59

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA