#Deklarim I Nikolla Dimitrov: Politika e jashtme nuk bëhet vetëm në kryeqytet

#Deklarim I Nikolla Dimitrov: Politika e jashtme nuk bëhet vetëm në kryeqytet

“Ne procesin e emërimit të ambasadorëve janë të kyçura edhe vende të treta nga të cilët kërkohet pajtueshmëri kështu që emërimi do të jetë atëherë kur ai proces të jetë në fazën e fundit. Ka pasur një ngecje, para së gjithash përshkak të zgjedhjeve lokale, pengesat ligjore dhe fokusi në fushatë. Si Ministri bëjmë sa mundemi. Kemi trashëguar një situatë shumë të rëndë dhe duam sa më shpejt ta plotësojmë rrjetin diplomatik sepse politika e jashtme nuk bëhet vetëm në kryeqytet dhe jo vetëm në nivel të ministrit me diplomatët në ministri”, deklaroi Nikolla Dimitrov, ministër i Jashtëm.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 13, 2017 09:17

ARKIVI I LAJMEVE