Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” (FOTO)

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” (FOTO)

Shkup, 11 shkurt – Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut u demoluan, transmeton koha.mk

Me një sprej të zi është fshirë fjala “E Veriut” dhe është shkruar “Asnjëherë e Veriut”! Qytetarët kanë komentuar se nuk miratojnë ndërrimin e emrit, dhe se revolta do të rritet pas çdo tabele të vendosur ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut. (koha.mk)

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Shkurt 11, 2019 13:08

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.