Demolohet Zyra Popullore e Ivanovit në Tetovë

Demolohet Zyra Popullore e Ivanovit në Tetovë

Persona të pa identifikuar mbrëmjen e djeshme kanë dëmtuar zyrën e presidentit Ivanov në Tetovë. Të paktën kështu shihet në disa fotografi që duket se janë thyer xhamat e zyrës.

Ende nuk ka njoftim zyrtarë nga policia e Tetovës por revolta e qytetarëve nga Ivanov ka ardhur si pasojë se presidenti i fali disa politikanë maqedonas dhe shqiptarë.

Vendimi i Ivanovit ka shkaktuar revoltë të madhe në Maqedoni ku qytetarët gati pesë ditë kanë protestuar në Shkup ku edhe kanë thyer zyrat e presidentit në qendër.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 18, 2016 10:43

REKLAMA