Depozitat dhe kreditimi, më të mëdha se projeksionet e BPRM-së

Depozitat dhe kreditimi, më të mëdha se projeksionet e BPRM-së

Sipas të dhënave paraprake për muajin qershor, Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë shënon rritje të mëtejshme mujore të depozitave dhe aktivitetit kreditues. Rritja mujore e totalit të depozitave është kryesisht rezultat i depozitave më të larta të ndërmarrjeve, me një kontribut pozitiv por relativisht më të ulët të depozitave të individëve, përcjell FLAKA.

Sa i përket tregut të kredisë, rritja e aktivitetit të kredisë në qershor pothuajse në mënyrë të barabartë rrjedh nga kreditë e dhëna për individët dhe ndërmarrjet. Flukset e depozitave dhe kredive në periudhën prill-qershor janë më të larta sesa parashikohen për tremujorin e dytë të vitit 2018, duke iu referuar projeksionit të parashikimit për këtë periudhë. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 22:01
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...