Deri ku është investimi i parë vendas në zonën e lirë ekonomike në Shkup?

Deri ku është investimi i parë vendas në zonën e lirë ekonomike në Shkup?

Çfarë mund të presim kompanitë vendase që do të donin, përveç investitorëve të huaj për të investuar në hapjen e objekteve të reja në zonat e lira ekonomike, nëse marrim shembullin e Haj Tek (Hi-Tech Corp) dhe pronarin Savo Stankoviq, i cili thotë se ka “kaluar nëpër golgotë” derisa këto ditë ta vendos prodhimin në test të kompanisë, përcjell FLAKA.

High Tech në Bunarxhik duheshte që nga viti 2016 të prodhojë pllaka elektronike të shtypura me më shumë shtresa, të cilat në qendrën e re duhet të jetë gati dhe të rrisin vlerën e tyre në tregje perëndimore, por Stankoviq thotë që ende ka nevojë për kohë për të krijuar prodhimin e rregullt, sepse nuk kanë parashikuar se do të hasnin një “rrugë të pazbatuar të mbushur me pengesa”. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 21:59
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
17°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...