Deri të premten, propozimi për rindërtimin e Qeverisë do t’i dorëzohet Parlamentit

Deri të premten, propozimi për rindërtimin e Qeverisë do t’i dorëzohet Parlamentit

Propozimet për emrat e rinj të ministrave do të dorëzohen të premten para deputetëve, të cilët do të diskutohen në seancën plenare të martën dhe në të njëjtën ditë do të diskutohet edhe një seancë qeveritare për zëvendësimin e posteve të drejtorëve, njoftoi Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, përcjell FLAKA.

“Ne kemi premtuar ndryshime në pozicionet partiake dhe shtetërore. Ne nuk duam që politika e brendshme të rrezikojë ndonjë nga interesat shtetërore. Ne shpallëm një rindërtim dhe kjo do të ndodhë. Pres që deri të premten, propozimi për rindërtim do të dorëzohet në Kuvend”, Shekerinska vuri në dukje sonte në “Top Tema” në Tv Telma.

Ndryshimet kadrovike në LSDM, sipas saj, nuk duhet të shihen si zëvendësim për ndryshimet e kuadrove në pozitat shtetërore.

Sipas saj, ndryshimet në LSDM treguan se ata janë të vetëdijshëm për përgjegjësinë e dhënë qytetarëve.

“Zgjedhja e përbërjes së re të Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, në të cilën më shumë se gjysma janë femra, si një parti që ka treguar parimet respekt, respektojnë fjalën e tyre. Ne themi se duam më shumë gra në politikë dhe e kuptojmë këtë. Për herë të parë në parti në organin më të lartë ekzekutiv kemi një grua rome, e cila ka shumë vite përvojë si një aktiviste qytetare për çështjet e romëve. Treguam se si një parti në pushtet e di ndryshimin, kemi treguar se ne nuk jemi të mbyllur, ne duam njerëzit me njohuri, përvojë”, tha Shekerinska. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 17, 2019 22:14

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA