Dibra nikoqire e evenimentit për ditën e policisë

Dibra nikoqire e evenimentit për ditën e policisë

“Dibra u zgjodh si qytet ku u mbajt një aktivitet i ministrisë së punëve të brendshme të RMV me rastin e ditës së policisë. Demonstrimi taktik i forcave për reagim të shpejtë ishte shumë atraktiv për qytetarët dhe të rinjtë.

Ky aktivitet ishte edhe një fushatë senzibilizuese për bashkëpunimin e qytetarëve me MB-në në favor të rendit dhe qetësisë publike si dhe ngjalljen e dëshirës për tu paraqitur ne akademinë policore ku do të aftësoheshin puntorët e rendit. Prezent ishe ministri z. Oliver Spasovski si dhe zv.ministri z. Agim Nuhiu. Funksionar të tjerë dhe kryetarët e komunave fqinje z. Medat Kurtovski i Rostushë mavrivës dhe Arjan Ibrahim i Q. Zhupë.” – shprehet Duka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 25, 2019 22:25

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...