Digjen katër automjete në Shkup

Digjen katër automjete në Shkup

Katër automjete  të cilat ishin të parkuara në rrugën “Elisie Popovski” pasdite janë përfshirë nga zjarri.

Zjarri është paraqitur  në orën 18 e pesë minuta  në Njësinë e zjarrëfikësve ndërsa është intervenuar me dy automjete dhe pesë zjarrëfikës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 21:23

REKLAMA

Maqedoni
10°
2°
Sat
2°
Sun
2°
Mon

ARKIVI I LAJMEVE