Digjet fotografia e Zaevit dhe mesazhe kërcënuese | VIDEO

Digjet fotografia e Zaevit dhe mesazhe kërcënuese | VIDEO

Një anëtar i organizatës nacionaliste maqedonase “Andon Lazov Janev – Qoseto” ka djegur fotografinë e kryeministrit Zoran Zaev. Bëhet fjalë për Gjorgji Stojkov, i cili aktin e djegies së fotografisë së kryeministrit e ka xhiruar dhe e ka nxjerrë në facebook.

Ai ka theksuar se si qytetar i Maqedonisë e ka borxh për të shprehur qëndrimin e tij.

“Një ditë ai do të dënohet nga dora maqedonase”, ka theksuar Stojkov. Ai ka shpjeguar në video se reagimi ka ardhur pas largimit të përmendores së revolucionarit rebel maqedonas të historisë së kaluar, Qoseto, i cili ishte konsideruar nga disa historian si vrasës me pagesë i kohës.

REVOLT OD BUTANJETO NA POSTAMENTOT ANDON KJOSETO NO HUNTATA DA NE ZABORAVAT DEKA DUHOT NA KJOSETO I ZIVITE KORENJA NA ANDON KJOSETO SE ZIVI I KE ZIVEEAT VECNO KOGA TOGASH KE BIDAT KAZNETI OD SUDOT KOJ NE GRESHI NIKOGASH KJOSETO KJOSETO E ZIV !!!!

Posted by Gjorgi Stojkov Kjoseto on Sunday, March 11, 2018

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 13, 2018 22:27
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...