Do të rregullohet shtrati i lumit të Likovës

Do të rregullohet shtrati i lumit të Likovës

Në Kumanovë sot fillon realizimi i projektit për rregullimin e shtratit të Lumit të Likovës në lagjen Sredorek.

Projekti siguron mbrojtje direkte dhe afatgjatë të një numri të madh të banorëve të Kumanovës që jetojnë në këtë pjesë të qytetit. Vlera e projektit arrin mbi 800 mijë euro, ndërsa mjetet janë siguruar nga Ministria e Mjedisit të Jetesës, komunës së Kumanvës, Qeverisë së Japonisë dhe Programit për zhvillim të KB-së (UNDP).

Në këtë eveniment  është paralajmëruar prania e ministrit të Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësiror, Sadulla Duraku, kryetarit të komunës së Kumanovës Zoran Damjanovski, përfaqësueses rezidente të UNDP-së Luiza Vinton dhe ambasadores së Japonisë Keiko Haned.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 17, 2017 09:02

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat
15°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE