Do të shqyrtohen ligjet për Avokatin e Popullit dhe për mbrojtjen  e informatorëve

Do të shqyrtohen ligjet për Avokatin e Popullit dhe për mbrojtjen  e informatorëve

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca  do të mbajnë komisionet për sisteme politike dhe marrëdhënie mes bashkësive, për punë dhe politikë sociale dhe Komisioni ligjdhënës juridik.
Në rend dite të Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive janë ndryshimet dhe plotësimet e ligjeve për Avokatin e Popullit dhe për mbrojtjen  e informatorëve, të dyja në lexim të dytë.
Komisioni për punë dhe politikë sociale do ta shënojë javën ndërkombëtare të shtypit rrugor.
Seancë do të mbajë edhe Komisioni ligjdhënës juridik.
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 8, 2018 09:47

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
23°
16°
Thu
19°
Fri
20°
Sat
21°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE