Drejt përfundimit vendosja e parketit profesional multifunksional në Palestrën Sportive “Rinia” në Gostivar

Drejt përfundimit vendosja e parketit profesional multifunksional në Palestrën Sportive “Rinia” në Gostivar

Një investim që nuk është bërë me dekada tanimë po bëhet realitet dhe është drejtë përfundimit. Po finalizohen punët rreth vendosjes së parketit profesional multifunksional në Palestrën Sportive Rinia në Gostivar. Ka ngelur shenjëzimi dhe shtresa e fundit e lyerjes me llakun mbrojtës, njofton Flaka.

Kjo iniciativë erdhi si rezultati i kërkesave të shumta, në veçanti nga ana e kryesisë së klubit të basketbollit “Gostivar 2015” e cila vizivoi kreun e Komunës, Nevzat Bejta disa muaj më parë, për të njoftuar zyrtarisht për suksesin e kalimit në ligën e parë. Bejta me atutomatizëm iu përgjigj klbut të basketbollit. Ky investim kap vlerë e rreth 60 mijë eurosh, me mjete nga komuna dhe bizneset e qytetit. Një investim i tillë është i një rëndësie të veçantë jo vetëm për klubin e basketbollit, por edhe për zhvillime të ndryshme sportive.

 

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Shtator 10, 2017 18:43

NA NDIQNI NE FACEBOOK

ARKIVI I LAJMEVE

Moti sot
2°
-3°
Wed
1°
Thu
3°
Fri
3°
Sat