Drejtori i shkarkuar nga burgu i Strugës, emërohet drejtor në NP për “Parqe dhe Gjelbërime”-Strugë

Drejtori i shkarkuar nga burgu i Strugës, emërohet drejtor në NP për “Parqe dhe Gjelbërime”-Strugë

Armend Shaqiri, të cilin qeveria e shkarkoi nga funksioni drejtor i burgut të Strugës, me vendim të komunës së Strugës e cila menaxhohet nga Ramiz Merko, kuadër i BDI-së, është emëruar për drejtor të Ndërmarrjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime”-Eko Strugë, raporton Telma.

Ndryshe ALSAT para dy ditëve nga burime jozyrtare informoi se ish drejtori i burgut të Strugës, Armend Shaqiri dhe një inspektor policie, janë të dyshuar se kanë shkelur ligjin dhe autorizimet zyrtare duke lënë në liri trafikantë të drogës dhe madje i kanë informuar ata edhe për planet e policisë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 22:15
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...