Durrës, 9 shtetas nga Nepali zhduken pa asnjë gjurmë

Durrës, 9 shtetas nga Nepali zhduken pa asnjë gjurmë

Nëntë shtetas nga Nepali që kanë mbërritur në Shqipëri për t’u zbarkuar si marinarë në një anije tregtare janë zhdukur pa gjurmë në Durrës.

Pas denoncimit të bërë nga administratori i agjencisë së lundrimit, të huajt janë shpallur në kërkim nga policia e Durrësit.

Burime të policisë bënë të ditur se më 9 mars shtetasit nga Nepali janë sistemuar në një hotel në Durrës, pas futjes në Shqipëri përmes pikës kufitare të Rinasit.

Mëngjesin e së shtunës, më 10 mars, ata kanë dalë nga hoteli e nuk janë kthyer më. Kjo ka alarmuar personelin e hotelit dhe agjencisë, që ka bërë dhe denoncimin.
“Të zhdukurit” janë larguar nga hoteli pa marrë bagazhet, gjë që ka shtuar dyshimet mbi fatin e tyre.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 13, 2018 12:11

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE