Dy nxënës nga Jahja Kemal fitojnë vendin e parë në Europë për matematikë

Dy nxënës nga Jahja Kemal fitojnë vendin e parë në Europë për matematikë

Dy nxënës nga Tetova, Amar Ademi dhe Jusuf Xheladini kanë fituar vendin e parë ne garat europiane për matematikë.

Garat janë mbajtur më datë 7 deri ne 11 mars në qytetin Krakov të Polonisë. Amari është një nxënës që premton shumë ai përpos matematikës ka talent edhe në art, muzikë dhe aktrim.

Të dy djemt e rinj jane talente dhe sigurisht rruga e tyre nuk ndalet këtu. Ata do të vazhdojnë që edhe më shumë të punojnë dhe mos të ndalojnë me sukseset e tyre. Ndryshe që të dy janë nxënës të kolegjit të njohur Jahja Kemal.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 12, 2018 21:46
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...