Dy vajza shqiptare zhduken pa gjurmë në Angli

Dy vajza shqiptare zhduken pa gjurmë në Angli

Dy adoleshente shqiptare janë zhdukur pa gjurme në Angli, duke vënë ne alarm jo vetëm familjarët dhe të afërmit e tyre, por edhe policinë.Behet fjale per Griselda Dautin, njohur me emrin Risa, 14 vjecare, dhe Gabriella Shenbitrasi, e njohur si Bella, 17 vjeçare.

Zyrtarisht, Policia në Cardiff ka publikuar në Twitter fotografitë e të dy vajzave shqiptare, duke tregubar detaje për të dhënat e tyre dhe duke bërë apel për ndihmë, ndaj kujtdo që mund t’i ketë parë apo t’i shohë.“Nëse i shihni ato, telefononi në numrin 101 ose të numri 004975”- bën thirrje policia.

Grisilda, ose “Risa’: Ajo mendohet të jetë në zonën e Londrës dhe besohet të jetë me shoqen e saj Bella.Mosha : 14 Zhdukur që nga 14 janar 2019. Zhdukur në Cardiff, South Glamorgan.

Gabriella ose ‘Bella’:Mendohet të jetë në zonën e Londrës dhe besohet të jetë me shoqen e saj Risa.Mosha: 17.Zhdukur që nga: 04 janari 2019.Zhdukur në, Cardiff, South Glamorgan.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 24, 2019 11:08

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.