“E Majta” demanton se përkrah kandidaten e VMRO-DPMNE-së

“E Majta” demanton se përkrah kandidaten e VMRO-DPMNE-së

Nga “E Majta” thonë se ata nuk do të vendosen në shërbim të përmbushjes së censusit për raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale, përcjell FLAKA.

Ata mohojnë informacionin se ata mbështetën kandidaten e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska.

“Në sesionin e 12-të të Komitetit Qendror të së Majtës, organi më i lartë i partisë, e mbajtur më 3 shkurt, në rendin e ditës” Zgjedhjet presidenciale”, vendosi që E Majta të mos mbështesë asnjë nga kandidatët për president as nga LSDM dhe as nga VMRO DPMNE, domethënë, Komiteti Qendror rekomandoi që anëtarët dhe simpatizuesit e tyre të vendosin me bindjen e tyre, nëse do të bojkotojnë, nëse e shkarravisin fletë-votimin ose votojnë”, thonë nga partia. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 3, 2019 21:37

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA