Edhe 30 ditë paraburgim për Boki 13 dhe Zoki Kiçeec

Edhe 30 ditë paraburgim për Boki 13 dhe Zoki Kiçeec

Nga Gjykata Penale njoftojnë se me kërkesë të Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar, dhe pas shqyrtimit të fakteve, është vendosur që të dyshuarve në rastin “Reket”, Bojan Stojanovski- Boki 13 dhe Zoran Milevski- Zoki Kiçeec tu vazhdohet paraburgimi edhe për 30 ditë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Gusht, 2019 20:29

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.