Edhe Polici, edhe diler droge

Edhe Polici, edhe diler droge

Sektori për Punë të Brendshme (SPB) në Shtip ka ngritur kallëzimpenal për O.A (36), polic nga Koçani.

Ai dyshohet për prodhim të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve.

I kallëzuari i ka shitur marihuanë personit I.R, nga Koçani, me një vlerë prej 11 mijë denarësh (rreth 170 euro).

Policit i është shqiptuar masa e paraburgimit 30 ditorë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 13, 2018 11:10
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE