Edhe Shilegov do ta shes Mercedesin e Koces, qenka i vjetër dhe jo i sigurtë

Edhe Shilegov do ta shes Mercedesin e Koces, qenka i vjetër dhe jo i sigurtë

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov sot paralajmëroi se planifikon ta shes Mercedesin të cilin e trashëgoi nga ish paraardhësi i tij Koce Trajanovski, përcjell FLAKA.

“E kam në plan ta shes. Është i vjetër 15 vite, thuajse i pasigurtë”, tha Shilegov në konferencë me gazetarët.

Sipas tij, automjeti është jo funksional, është i vjetër, i pa sigurtë dhe e ndot mjedisin. Vetura është prodhura në  vitin 2003 dhe ka të kaluar 14.000 kliometra. FLAKA

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 14, 2018 20:55
In Memorial

ARKIVI I LAJMEVE