Elvana, Flori, TNT dhe Fisnikët në 20 minuta mrekulli të sjellë nga Ardit Bexheti (Video)

Elvana, Flori, TNT dhe Fisnikët në 20 minuta mrekulli të sjellë nga Ardit Bexheti (Video)

Një potpuri dhe disa covera të këngëve më të dëgjuara dhe hiteve shqiptare janë realizuar edhe me videoklip nga këngëtari i njohur prej Gostivari, Ardit Bexheti i cili ka realizuar projektin e tij më të gjatë deri më tani edhe atë 20 minutësh ku këndon këngët e Elvana Gjatës, Flori Mumajesit dhe grupeve TNT e Fisnikët. Një përpunim i mrekullueshëm është realizuar nga Arditi sa që ky fillim pranvere do të mrekullojë edhe më shumë veshin e dëgjuesit shqiptarë, ndërkohë që diskotekat, lokalet dhe makinat e shqiptarëve do të bumbullojnë nga ky projekt.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 12, 2018 20:08

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE