‘Emri’, Osmani: Shembëm edhe një digë të ndasive – murin ballkanik

‘Emri’, Osmani: Shembëm edhe një digë të ndasive – murin ballkanik

Zgjidhja e ermit të Maqedonisë, ka hapur dyert për në BE dhe NATO. Të gjithë burrështetasit e Evropës dhe SHBA kanë përshëndetur zgjidhjen e çështjes së emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë. Zv./kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani thotë se me zgjidhjen emrit ra edhe një mur i Berlinit.

“Rreth 30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit, shembëm edhe një digë të ndasive – murin ballkanik, me çka Evropën e bëjmë më të fuqishme, më të qëndrueshme dhe më të bashkuar!” ka shkruar në facebook Bujar Osmani.

Ndryshe pas ndryshimit të ermit, pritet që Maqedonia të anëtarësohet në NATO.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 13, 2018 19:53
Loading...

PUBLICITET