Erika “shpërthen” me skena të nxehta në klipin e ri

Erika “shpërthen” me skena të nxehta në klipin e ri

Ajo është e bukur, e gjatë, e këndshme dhe shumë simpatike, sensuale por edhe e talentuar. Ka sjellë disa klipe në treg por me klipin e ri duket se ka dashur të sjellë diçka tërësisht shpërthyese dhe bombastike. Skenat në vaskë, ato në bregdetin e Sarandës, lëvizjet sexy të Erikës paralajmërojnë një klip hot. Këtë e ka treguar nëpërmjet videos coming soon që kompania e klipeve “Fourinfinit” ka sjellë me pamje të shkëputura nga klipi që pritet të dalë shumë shpejt në treg.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 16, 2018 18:18

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
-1°
-4°
Tue
-3°
Wed
-1°
Thu

ARKIVI I LAJMEVE