Euro gjigande për afrimin e Maqedonisë në BE

Euro gjigande për afrimin e Maqedonisë në BE

Skulpturë e monedhës euro e vendosur në qendër të Shkupit sot është veprimi i ri urban i një grupi artistësh të cilët edhe njëherë e kanë bashkuar artin dhe aktivizmin. Qëllimi i këtij veprimi qytetar “Hap përpara, zgjedhja juaj” është ajo që artistët thonë se është mbështetja për përpjekjet për afrimin e Maqedonisë dhe qytetarëve të saj në BE si një drejtim për të cilin nuk ka zëvendësim, përcjell FLAKA.

Veprimet e tilla urbane dhe mesazhet vizuale të vendosura në vende të shpeshta menjëherë tërhoqën vëmendjen e kalimtarëve, atyre që ishin në dijeni të dilemave aktuale, por edhe atyre që u bënë në dijeni të tyre. Skulptura e bukës, Peshkimi në vrimat në rrugët e Velesit, Statuja e Diazepamit në Shkup dhe Peshkaqenë në Vardar, grupi “Veprimet Urban Art” bashkuan artin dhe aktivizmin me një qëllim të vetëm për të zgjidhur problemet lokale dhe globale. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2018 22:11
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...