Facebook zbulon 6 gjëra që do ju bllokojnë profilin

Facebook zbulon 6 gjëra që do ju bllokojnë profilin

Edhe pse vijon të flitet për skandalin e Facebook, platforma sociale ka zbuluar standardet, të cilat nëse shkelen do ju bllokojnë profilin. Në listën e gjërave përfshihet:

1-Postimi i cdo lloj përmbajtjeje me qëllim të dhunshëm ose përmban kërcënime është rreptësisht e ndaluar. Nëse zbulohet se promovoni krimin, shisni drogën ose armët, llogaria juaj do fshihet menjëherë.

2-Siguria e përdoruesve të Facebook është vënë në rrezik nga sulmi kibernetik. Nëse do ketë ngacmim të vazhdueshëm, përfshirë keqpërdorimin e postimeve apo fotove, nuk tolerohet.

3-Postimet me përmbajtje të papranueshme, si zhveshja monitorohen dhe hiqen menjëherë. Kjo gjë përfshin fjalimet fyese, diskriminimin, dhunën dhe lakuriqësinë.

4-Facebook përcakton postimet që synojnë të shkaktojnë dëme emocionale dhe fizike, të cilat fshihen menjëherë nëse kërcënohet siguria e përdoruesit.

5-Përmbajtjet përmbushin kërkesat e ‘integritetit dhe origjinalitetit’, prandaj Facebook zbulon nëse përdoret një emër i rremë dhe fshin llogarinë tuaj. Ndërsa për lajmet e rreme, nuk shkaktojnë asnjë problem.

6-Facebook e fshin llogarinë tuaj nëse ju e kërkoni. Nëse ndodh që një person humb jetën, stafi i kompanisë Facebook fshin llogarinë nga kërkesa e konfirmuar e familjes tuaj

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 28, 2018 23:26
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...