Faton Musa gati për të sjellë “Çfare je”

Faton Musa gati për të sjellë “Çfare je”

Do të jetë kënga e tij e parë e punuar më seriozisht që nga teksti, muzika e deri te videoklipi, e prandaj i ka kushtuar shumë rëndësi dhe kohë për ta menduar si duhet. Po flasim për këngëtarin e ri por me një zë mjaft të bukur nga Podujeva, Faton Musa, i cili me 15 shkurt do të sjellë këtë projekt të tij të parë të kompletuar që mban titullin “Çfare je”, me tekst dhe muzikë nga Kreshnik Avdiu dhe orkestrim nga Ardian Kastrati, e video punuar nga Bug Production. Fatoni përvec se është djalosh simpatik ai ka kohë që nga shoqëria e deri njerëzit që e takonin për herë të parë kishte kompliemente për zërin e tij e që i duhet tregut muzikor. Por do të bindeni me këtë që sapo thamë pasi të vijë kënga që do të jetë një baladë e bukur kënduar nga ai.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 13, 2018 19:11

ARKIVI I LAJMEVE