Fërçkovski: Nuk do të kemi pasoja dramatike nga marrëveshja me Greqinë

Fërçkovski: Nuk do të kemi pasoja dramatike nga marrëveshja me Greqinë

Në edicionin e sontëm të emisionit Click Plus, profesor Lubomir Fërçkovski foli për marrëveshjen me Greqinë dhe referendumin e ardhshëm. Për pasojat pas ratifikimit të marrëveshjes edhe në Greqi, ai thotë se Maqedonia nuk do të ketë pasoja të mëdha dhe dramatike, përcjell FLAKA.

“Pasojat janë padyshim të mira për ne. Ne nuk do të kemi ndonjë pasojë të madhe dramatike, edhe pse tani në deklarata ata po përpiqen të jenë të moderuar apo të vështirë. Realisht nuk do të jetë ndonjë gjë e vështirë. Do të ketë një ndryshim në institucionet shtetërore që lidhen me financimin e buxhetit dhe përdorin emrin. Pas marrëveshjes ata do të përdorin emrin e ri, i cili në asnjë mënyrë nuk do të ofendojë identitetin tonë”, tha Fërçkovski në Click Plus në TV 21. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2018 22:33
Loading...