Fermeri irlandez e dërgoi viçin te veterineri, brenda një makine të vogël

Fermeri irlandez e dërgoi viçin te veterineri, brenda një makine të vogël

Johnny Courtney nga County Kerry e Irlandës, e ka futur viçin brenda një makine të vogël, për ta dërguar te veterineri.

Mësohet se kafsha ka ardhur në jetë pesë javë më herët dhe lopa nuk kishte qumësht për t’i dhënë, andaj ai e dërgoi me shpejtësi sepse mund të ngordhte nga uria.

Në pamundësi që të gjente një mjet adekuat transporti, fermeri irlandez e futi gjedhin në Ford Focus, në mënyrë që të përfitonte në kohë.

Veprimi tij nuk është pëlqyer aspak, sepse kafshët nuk të kenë sjellje të befasishme, duke rrezikuar të shkaktojnë aksidente të paparashikueshme.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 21, 2019 09:21

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.