Festat e fundvitit, Dehari ndanë pako dhe ushqime për fëmijët | FOTO

Festat e fundvitit, Dehari ndanë pako dhe ushqime për fëmijët | FOTO

Me rastin e festave të fundvitit, kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari ka dhuruar pako për fëmijët e çerdheve dhe artikuj ushqimor për fëmijë me aftësi të kufizuara në Kërçovë, përcjell FLAKA.

“Për nder të festave të fundvitit, ndamë pako për fëmijët e Çerdhes së qytetit. Gjithashtu vizituam edhe fëmijët me aftësi të kufizuara të cilët pranuan nga ana jonë artikuj ushqimor të paketuar”, deklaron Fatmir Dehari, kryetar i Komunës së Kërçovës.

FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 25, 2018 23:30
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.