Filloi protesta kundër rasteve të montuara ndaj shqiptarëve

Filloi protesta kundër rasteve të montuara ndaj shqiptarëve

Në sheshin “Skënderbe” në Shkup ka filluar protesta e paralajmëruar dhe e organizuar nga  Këshilli i familjarëve të të burgosurve shqiptarë në Maqedoni. Protestuesit mbajnë në duar pankarta me mbishkrime si: “Kur ligji është i padrejtë vet shteti është burg”, “Drejtësia është paqe”, “Protestoj për të shëruar plagë dhe për të tharë lot”, “Duam rigjykim të rastit Alfa”, etj.

Driton Zenku
nga Driton Zenku Shkurt 23, 2018 13:20
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
8°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...