Fillon takimi Dimitrov-Kocias në Ohër (VIDEO ) i ri – Shenja

Fillon takimi Dimitrov-Kocias në Ohër (VIDEO ) i ri – Shenja

Ka filluar takimi në Ohër në mes ministrit të punëve të Jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Kocias.

Pas takimi është e paraparë të mbahet konferencë për media.

Që të dy diplomatët para takimit theksuan se presin përparim në bisedimet për çështjen e emrit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 12, 2018 11:30
Loading...

PUBLICITET