Flaka Botime, Shtëpi Botuese – Shtëpi e krijuesve

Flaka Botime, Shtëpi Botuese – Shtëpi e krijuesveFlaka Botime, është shtëpi botuese me seli në Gostivar.

E krijuar në vitin 2018, shtëpia botuese “Flaka Botime”, mision të vetëm ka afirmimin e talentëve të rinj të fjalës së bukur.

Përmes botimeve, krijuesit e rinj do të mund të realizojnë ëndrrat e tyre, por, të përjashtuar nuk do të jenë edhe krijuesit e tjerë.

Për vitin 2018, Flaka Botime planifikon botimin e dy titujve.

E para, përmbledhja me poezi “Nuanca” e krijuesit Driton Zenku, dhe e dytë, libri me poezi “Grumbull mendimesh” e poetit të ri, Nevrij Ademi.

Të dyja projektet kanë hasur në mbështetje financiare nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë.

Flaka Botime funksionon në suaza të Kompanisë Mediatike “Flaka”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 13, 2018 14:30
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
17°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...