Flet pronari i funeralit ‘Atdheu’, Salihu: Ju tregoj procedurën 24 orëshe rreth dërgimit të trupit në vendlindje

Flet pronari i funeralit ‘Atdheu’, Salihu: Ju tregoj procedurën 24 orëshe rreth dërgimit të trupit në vendlindje

Ka kohë që meren me këtë punë duke ofruar kështu shërbime më cilësore si kompani serioze që graviton në gjithë Europën e që transporton funerale nga vendet Europiane në Kosovë, Maqedoni e vende të tjera. Në një intervistë të fundit për mediat, pronari i funeralit ‘Atdheu’ z. Astrit Salihu thekson se ka vite që ushrojnë këtë punë.

“Unë punoj prej shumë vitesh në këtë punë ndërkohë që edhe kompaninë e kam tash e disa vite”, vlerëson mes tjerave në këtë bisedë z. Salihu.

Duke qenë se kjo kompani ju ofron shërbime shumë cilësore të gjithë atyre që kanë nevojë, brenda 24 orëve sipas tij trupi i të vdekurit gjendet në vendlindje.

“Ne i marrim për sipër të gjitha duke filluar nga spitali deri te vendi i varrimit, rregullimi i dokumentacionit dhe transporti i trupit, kemi raporte shumë të mira me institucionet ligjoro-administrative në Europë e gjithashtu edhe me kompanitë ajrore. Ne ndihmojmë klientët tanë edhe në shumë institucione ku kanë nevojë për të transportuar trupin e të vdekurit brenda 24 orëve në vendlindje”, vlerëson kështu pronari i funeralit ‘Atdheu’ z. Astrit Salihu.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 9, 2018 20:22
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE